Pozovite: 064 012 22 22

Besplatna isporuka u Srbiji za sve porudžbine preko 6.000 RSD

Maske za iPhone
Odgovori na uobičajena pitanja

Često postavljana pitanja

Narudžbe zavisno od mesta isporuke, stižu uvek u roku od 24-72 sata od trenutka slanja paketa. Kašnjenje može biti samo ako su u pitanju državni praznici zbog kojih ne radi prevoz paketa.

Narudžbe petkom posle 15 časova i vikendom, biće isporučene tek u ponedeljak.

Ako niste zadovoljni poručenim artiklom, uvek ga možete vratiti. Bitno je da artikal bude u orginalnoj ambalaži. Troškove vraćanja snosi kupac.

Kontaktirajte nas odmah na telefon: 064/012-22-22 ili na mail: prodaja@ihelp.rs da bi na vreme stigli da promenimo adresu za slanje.

Zatražite od nas mailom ili telefonom ili porukom broj pošiljke za Vaš paket. Vaš paket onda možete pratiti na sajtu PostExpress-a.

Korisničku podršku možete da dobijete na broj: 064/012-22-22 ili na mail: prodaja@ihelp.rs ili na stranici Kontakt iPhone 2go

Nikakav problem! Greške se dešavaju u svakom poslu, pa se može desiti da i mi pogrešimo. Obavestita nas odmah na tel: 064/012-22-22 ili na mail: prodaja@ihelp.rs ili na Kontakt iPhone 2GO i problem će biti rešen.

Trenutno, Srbija je jedina zemlja u koju vršimo dostavu paketa. Uskoro mogu biti dodate još neke zemlje u okruženju.

Ako ste poručili više artikala, svi će doći u jednom paketu.

Još uvek Vam treba pomoć?

Kontakt iPhone 2GO

Besplatna ispruka

Za narudžbe preko 6.000 RSD

Lako vraćanje narudžbe

U slučaju pogrešnog artikla

Međunarodna Garancija

Nudi se u zemlji upotrebe

100% Sigurna kupovina

Plaćanje prilikom preuzimanja

Kontakt

O nama

Mi smo namenska on-line prodavnica maski, futrola, punjača, data kablova, auto punjača, zaštitnih stakala i folija za telefone, tablete i laptop računare proizvođača Apple.

Zapratite nas

© 2024 iHELP